OJBS de Ieme
5467 KR Veghel
deieme@stichtingoog.nl

nieuwe ouders

Wij zijn de enige Jenaplanschool in Veghel en omstreken !

Openbare Jenaplan Basisschool de Ieme is een openbare school voor Jenaplanonderwijs en staat open voor iedereen. Onze kernwoorden zijn:

• Wij zien elk kind
  • Duidelijk en met structuur
  • Kansen voor iedereen
  • Wij kennen iedereen
  • Betrokken en saamhorigheid

Wilt u, als ‘nieuwe ouder' weten hoe dit er in de praktijk uitziet? U kunt dit uiteraard lezen op onze website maar ik nodig u van harte uit om afspraak te maken om een kijkje te komen nemen zodat u met eigen ogen onze praktijk kunt zien.

Wij vinden het leuk om u, als nieuwe ouder, rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak met Marionne Lommen of met Sanne Vulders

Een inschrijfformulier is op te vragen bij de directie.
De afspraken over instromen vindt u in het document hieronder.
2016 Afspraken Instroom 4 jarigen.docx
Aannamebeleid OJBS de Ieme.pdf

Vanuit de gemeente worden ouders op dit moment uitgenodigd om hun peuter, die jarig volgend schooljaar 4 jaar wordt, in te schrijven op een basisschool.

Voor het schooljaar 2018-2019 (dus kinderen die 4 jaar worden tussen juli 2018 en juli 2019) zijn al een heleboel kinderen ingeschreven en hebben we nog maar beperkt plek. Zeker als je kind jarig is vóór december 2018 is het raadzaam om snel contact op te nemen. Vanaf januari tot en met juli begint het ook al aardig vol te stromen.

Inschrijven kan altijd alleen na een oriënterend gesprek en een rondleiding. Maak hiervoor een afspraak met Marionne Lommen of Sanne Vulders.
Telf:  0413-351894.

Mail: deieme@stichtingoog.nl

Wij maken graag een afspraak onder schooltijd (tussen 9 en 14.00 uur) zodat je de school in bedrijf kunt zien.