OJBS de Ieme
5467 KR Veghel
deieme@stichtingoog.nl

nieuwe ouders

Wij zijn de enige Jenaplanschool in Veghel en omstreken !

Openbare Jenaplan Basisschool de Ieme is een openbare school voor Jenaplanonderwijs en staat open voor iedereen. Onze kernwoorden zijn:

• Wij zien elk kind
  • Duidelijk en met structuur
  • Kansen voor iedereen
  • Wij kennen iedereen
  • Betrokken en saamhorigheid

Wilt u, als ‘nieuwe ouder' weten hoe dit er in de praktijk uitziet? U kunt dit uiteraard lezen op onze website maar ik nodig u van harte uit om afspraak te maken om een kijkje te komen nemen zodat u met eigen ogen onze praktijk kunt zien.

Wij vinden het leuk om u, als nieuwe ouder, rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak met Marionne Lommen

Een inschrijfformulier is op te vragen bij de directie.
De afspraken over instromen vindt u in het document hieronder.
2016 Afspraken Instroom 4 jarigen.docx
Aannamebeleid OJBS de Ieme.pdf

Ben je op zoek naar een leuke school voor je zoon of dochter? We kunnen weer kinderen plaatsen vanaf augustus 2018.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek en een rondleiding met Marionne Lommen (directeur) of Sanne Vulders (plaatsvervangend directeur)
Zij zijn bereikbaar op het volgende nummer:  0413-351894 of via de mail: deieme@stichtingoog.nl
Wij maken graag een afspraak onder schooltijd (tussen 9 en 14.00 uur) zodat je de school in bedrijf kunt zien.

(Voor dit schooljaar 2017-2018 hebben we nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zie hiervoor het document: 'Aannamebeleid.')